821

Theatercafé

Het theatercafé van theater De Vaillant is geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur. Én altijd voor en na een voorstelling.

Menukaart

Geniet van heerlijke lunchcombi's, vers gebak, hapjes en diner in het theatercafé van De Vaillant. Geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur en altijd tijdens evenementen. Wil je een kopje koffie bestellen? Dat kan gewoon aan de bar. Wel graag betalen met PIN!

Vraag voor de verse dagsoep en de weekaanbieding aan de bar!

Onze menukaart wijzigt regelmatig. De huidige versie vind je via onderstaande link.

Wij gaan zorgvuldig om met voedselallergieën/- intolleranties. Daarnaast proberen wij alle etenswaren halal te serveren. 
Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze stagiaires! 

Menukaart
Menukaart

De Sociale Tafel

De Sociale Tafel is een sociaal restaurant waar wijkbewoners een gezonde, lekkere en betaalbare maaltijd samen kunnen eten. U eet mee voor maar € 2,50 (zonder Ooievaarspas €5, met aanschuifkorting €3,50) en er is altijd keuze uit vlees of vega en alle maaltijden zijn halal. Er wordt gekookt door professionele koks van Eetcafé Einderloos Lekker, hét eetcafe van theater De Vaillant.

Op woensdag kunt u aanschuiven om 12.00 uur. Gezond, gezellig en gastvrij!

Reserveren is niet verplicht, maar wel wenselijk. Reserveren kan telefonisch: 070-4452800 (van dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren) of via de website. Klik op de agenda en klik vervolgens op De Sociale Tafel met data naar keuze. Daar kunt u, uw reservering online maken. 


 

Meer weten
De Sociale Tafel

Einderloos lekker - Praktijkschool de Einder

Het theatercafé van De Vaillant werkt samen met praktijkschool De Einder. Stagaires van de praktijkschool uit de buurt leren het horeca vak en meer in het theatercafé van De Vaillant. Leermeesters van de school en het theater helpen de leerlingen in de dagelijkse bezigheden. 

Meer weten over Praktijkschool De Einder? Kijk op hun website

De Einder
Einderloos lekker - Praktijkschool de Einder

Catering

De Vaillant verzorgt naast lunch en diner a la carte ook catering op locatie en in huis! Speel je een voorstelling in De Vaillant en wil je na de voorstelling nog gezellig naborrelen? Ben je de hele dag druk in overleg of volg je een cursus en wil je gezond en lekker lunchen? Het kan allemaal. Omdat wij maatwerk leveren en rekening houden met de wensen van iedereen bespreken we de mogelijkheden graag direct met je. 

Wil je alvast een idee krijgen van wat er mogelijk is? Bekijk dan ons aanbod hier.


 

Catering