T/m de zomer van 2024 zijn onze ruimtes volgeboekt. 
Bij een evenement dat binnen drie dagen plaatsvindt of een urgent verzoek stuur graag een e-mail naar planning@devaillant.nl

969

Ruimte huren

Zaal huren in Den Haag?

In De Vaillant kun je terecht voor voorstellingen, workshops of een lekkere lunch. Je kunt er ook zelf jouw evenement organiseren. Een studio voor een dagdeel of het hele theater voor een voorstelling of evenement. Voor een dag, een week ,of een uurtje. Kijk hieronder naar de mogelijkheden om een zaal te huren. 

Zalen en Studio's

De Vaillant beschikt over twee theaterzalen, drie studio’s, een professionele keuken, een muziekstudio, een theatercafé, vergaderruimtes en foyers. Al onze ruimtes worden gebruikt en ingericht naar wens. Zo kun je vergaderen in de Rode Zaal en een voorstelling spelen in de studio’s.

Je kunt alle ruimtes online bekijken via google!

 
Bekijk zalen en studio's
Zalen en Studio's

Podcast & Streamen

Je kunt in De Vaillant terecht voor verschillende soorten opnamen. Onze geluidsstudio is geschikt voor professionele muziek opnamen, onze streamingsdiensten zijn in te zetten op alle plekken in het theater en je kunt ook jouw podcast opnemen. Direct live streamen kan, maar je kunt ook opnames maken en deze bewerken.

Wil je weten wat er mogelijk is? Neem contact op met planning@devaillant.nl.

bekijk details
Podcast & Streamen

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van theater De Vaillant in PDF

Bekijk plattegrond
Plattegrond

Techniek

Kom jij binnenkort optreden, repeteren of een event organiseren in De Vaillant? Kijk dan hier alles wat je wil weten wat betreft de techniek, 

Bekijk techniek
Techniek