Torenconcerten

Torenconcerten

Torenconcerten

De toren van theater De Vaillant is het hoogste podium van de stad. Ver van het publiek en ver te horen.  De afgelopen jaren, maar vooral de afgelopen periode tijdens de lockdown traden verschillende artieste op vanaf het panorama denk.  Om onze wijkbewoners en andere Hagenaars een cultureel hart onder de riem te steken met muziek uit alle windstreken. Hoor jij muziek? Zet je ramen open en geniet!

Voor nu staan er geen nieuwe torenconcerten gepland. Benieuwd naar wie er allemaal op de toren hebben opgetreden. Hieronder zie je filmpjes van verschillende artiesten die de afgelopen tijd de trap op durfden. Voor alle concerten ga je naar ons YouTube kanaal, of volg ons op Facebook.

Geef je op!

We gaan weer starten met de Torenconcerten! Wil jij een concert geven vanaf de toren? Geef je dan op! Stuur een mail met jouw gegegevens en een linkje van jouw muziek naar Lloyd@devaillant.nl. 

Je moet zelf naar boven klimmen, er is dus een minimum aan techniek mogelijk. En bijvoorbeeld een piano krijgen we de trap niet op!

Er mogen maximaal 2 muzikanten op de toren.

*Voor ZZP-ers is een vergoeding beschikbaar. 

Geef je op!

Kijk terug