Activiteiten met de kids

Je kunt in theater De Vaillant van alles beleven samen met je kinderen, er zijn voorstellingen, muziek- en theaterlessen en andere workshops. 
Samen met de klas naar een voorstelling, of als uitje met het gezin of bso, het kan allemaal! 

Iedere schoolvakantie is er altijd een speciaal kinderprogramma, een harstikke leuke activiteit in de buurt!

Wil je weten wat je met je kinderen kan doen in De Vaillant? Scrol naar beneden en plan alvast je volgende uitje met je kind! 

Het Nansi Wereldspin verhalenhuis

Iedere dag open - vanaf dinsdag t/m vrijdag - van 10.00 tot 17.00 uur 
Gratis entree

Wil je voorlezen met de kinderen? Kom dan naar Nansi werelspin, de verhalenplek voor peuters en kleuters. Stap de tropen binnen, neem plaats op de boomstam en ontdek samen met je kinderen het volksverhaal van het ondeugende spinnetje Nansi. 

Nansi is ook Anansi, Kompa Nanzi of Aunt Nancy. Een spinnetje dat al vele eeuwen zijn verhalen mee de wereld over neemt. In Afrika en de Caraïben niet weg te denken uit de opvoeding van de kleinsten. Om dit immateriële erfgoed te behouden, verdient het een plek waar Nansi zich thuis voelt en waar beter dan in het hart van de Schilderswijk in theater De Vaillant? 

Het Nansi Wereldspin verhalenhuis

Zomervakantie met Lonneke van Leth

Leth's Dance Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie kan je kind terecht bij het Zomerkamp van Lonneke van Leth Dans. 

15 en 16 juli voor 4 t/m 6 jaar    |    17 tot en met 19 juli voor 7 t/m 11 jaar

Op maandag 15 en dinsdag 16 juli krijgen kinderen van 4-6 jaar kinderyoga, heerlijke dansworkshops, een voorstelling, knutselen, zingen en theaterles. We eten gezellig met elkaar, lezen boekjes en kijken filmpjes.

Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 juli werken we met kinderen van 7-11 jaar aan een eigen presentatie voor de ouders. Ze krijgen dans en theater, beeldende kunst, bodypercussie, zang en boksles. We gaan lekker chillen en we maken er een superleuk kamp van.

Wil je meer informatie over deze activiteit met de kinderen in de zomervakantie of een ticket reserveren? Neem dan een kijkje in onze agenda. Klik hier.

Zomervakantie met Lonneke van Leth

Herfstvakantie met Festival De Betovering

In Den Haag, en dus ook in De Vaillant, vindt in de herfstvakantie De Betovering plaats. Een kunstfestival voor de jeugd. 

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich onderdompelen in theater- en/of dansvoorstellingen, films, muziek, schmink en we eindigen met dansjes bij De Beatmobiel. 

De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait!

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van De Betovering 2024. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wil je meer informatie over het gehele festival De Betovering in Den Haag? Klik dan hier

Herfstvakantie met Festival De Betovering

Voorjaarsvakantie met Krokus Kabaal

In de krokusvakantie vieren we Krokus Kabaal! Het leukste festival voor de jeugd in de voorjaarsvakantie. Door heel Den Haag, en ook De Vaillant, is er genoeg te beleven! Het belooft elk jaar een dolle boel te worden. 

In De Vaillant kan je elk jaar terecht voor een theater- of dansvoorstelling, verschillende workshops zoals; knutselen, dansen, apparaten slopen, theater spelen en je kan geschminkt worden of een glitter tattoo krijgen. Een feest voor elk kind!

Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van Krokus Kabaal 2025!

 

Voorjaarsvakantie met Krokus Kabaal