’s Avonds blijft het langer licht en de zomerse temperaturen staan voor de deur. Dat betekent tegelijk dat de Schilderswijk weer helemaal tot leven komt. In de late avond flaneren op de Hoefkade en de Hobbemastraat, na het breken van het vasten een beetje chillen met vrienden, genieten van de spanning van het WK en gewoon héél véél cultuur. De Vaillant doet mee, en dat niet alleen in huis, maar ook op straat, in de lucht en in parken en op pleintjes. Dus met de zomer in de bol presenteren we hier: ZOMER(NON)STOP!

De Vaillant heeft zin in de zomer. We zetten alles in om daar een mooie tijd van te maken. Om cultuur te brengen waar mensen zijn, om dingen te leren en mooie dingen te delen. En dat gaat non stop, de hele zomer door. De Vaillant werkt daarvoor samen met verschillende partners in de wijk zoals Stagehuis, Mandelaplein, De Mussen en anderen. Ieder maakt zijn of haar eigen programma en stemt af. En De Vaillant? De Vaillant staat voor cultuur!

Omdat veel mensen in de zomer liever buiten dan binnen zijn, doet De Vaillant zonnig mee: torenconcerten waar niemand voor de deur uit hoeft, Mrs Dee Dee gaat met onze Beatmobiel op pad langs pleintjes en parkjes en waar echt een dak nodig is, doen we ons ding gewoon binnen.

En ook niet minder belangrijk; zoals De Vaillant gewend is, geven we graag onderdak aan onze partners. Zo zal Stagehuis tijdens het WK alle wedstrijden in De Vaillant begeleiden. Sport, spanning en een beetje sensatie. Daar staat De Vaillant graag samen garant voor.

Bekijk het schema hier:

 

(Bron: ANP)

Van 14 juni t/m 15 juli kun je in De Vaillant het WK voetbal zien op groot scherm met extra activiteiten. Wil je lekker eten voor maar 2,50: Schuif gezellig aan bij het Proeflokaal; lekker eten voor een prikkie. Elke woensdag t/m 18 juli. Voor de mensen die van een heerlijke massage willen genieten of sporten voor een goed prijsje? Kom dan naar Bewegen en ontspanning voor Vrouwen op elke woensdag t/m 11 juli. Op 7 juli is The Hague Cultural Parade met onze Beatmobiel met DJ! Dat wil je niet missen! Van juli t/m augustus kun je de rode Beatmobiel op verschillende locaties in Den Haag zien. Maak een foto als je het ziet en tag De Vaillant!