Deze zomer vind je de Beatmobiel weer op verschillende plekken in de Schilderswijk en Transvaal. Met een DJ, een MC en een open mic of workshop. Wil je weten waar? Houd dan de website in de gaten, nieuwe data worden toegevoegd.

Het theatercafé van De Vaillant gaat tijdens de zomer dicht. Vanaf 2 september kun je er weer dagelijks terecht voor lekker lunch en diner menu's. De menukaart is vernieuwd voor het nieuwe seizoen, kom jij proeven?

Het kantoor van De Vaillant is tijdens de zomer beperkt bereikbaar. Heb je toch vragen die niet kunnen wachten tot na de zomer? Mail dan naar: info@devaillant.nl of bel 070-4452800 (tussen 10 en 16u)

Zet alvast in je agenda: Het weekend van 6, 7 en 8 september is de start van het nieuwe seizoen.

Op vrijdag 8 september hebben we een swingend programma in De Vaillant, vanaf 19.30 uur. Met optredens van; Karima el Filali & Shishani, Crosstown, CHR Entertainment, Andres, Ahmed Gür e.a.. Daarnaast krijg je de kans om Live een schilderij van Jacob Cats in De Vaillant te bekijken. Het werk is afkomstig uit het Haags Historisch Museum en wordt speciaal voor de opening van het seizoen in De Vaillant tentoongesteld. 

Op zaterdag 7 september gaan we samen met Art-S-Cool en Het Haags Historisch Festijn De Langste maken. Een schilderij van wel 30 meter. Kijk voor meer informatie op de website van Art-s-Cool.nl 

En op zondag 8 september vind je ons op het Lange Voorhout bij het UIT Festival Den Haag. Je kunt ons niet missen, want de Beatmobiel draait plaatjes tussen de optredens door. Bekijk het hele programma op de website van het UITfestival. 

We wensen je een hele mooie, zonnige zomer!