OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi maar het verhaal van de Franse briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een verhaal over liefde, lust en bedrog, én een portret van een tijdperk waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. En jij kunt mee doen! Daarmee sta jij op het podium van Het Nationale Theater!

Doe mee!

Als figurant heb je de rol van bediende aan het hof van de hoofdpersonages. Het verhaal speelt zich af aan de vooravond van de Franse Revolutie, waarin de invloed van de adel langzaam afbrokkelt en de middenklasse de macht grijpt. De bedienden houden de decadente wereld van de elite letterlijk en figuurlijk overeind, en zijn tijdens meerdere scènes op het toneel. De voorstelling eindigt met een belangrijke scène waarin de figuranten de Franse Revolutie verbeelden.

Als je meedoet kom je één avond repeteren. Deze repetitie vindt, net als de voorstelling, plaats in de Koninklijke Schouwburg. Daarnaast word je op de voorstellingsdag om 14.30uur in het theater verwacht voor verdere voorbereiding. Je kunt kiezen uit verschillende data.

Kijk voor meer informatie, alle data en wat er van je wordt verwacht in de brief HIER (PDF).

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse Bach Vereniging op hun website.