Programma Spotlight Festival Bekend!

Programma Spotlight Festival Bekend!

Spotlight Festival in theater De Vaillant! 

De eerste week van september staat volledig in het teken van het Spotlight Festival. Begin september opent Spotlight Festival Den Haag het culturele seizoen 2024-2025. Dit is de tweede editie van het festival, dat in 2023 het UIT-Festival heeft vervangen.

Tijdens dit gratis toegankelijke festival kun je op een laagdrempelige en verrassende manier kennismaken met het uitgebreide culturele aanbod van theater De Vaillant. Van 3 september t/m 7 september ben je van harte welkom!

Het programma:

Dinsdag 3 sep: Studio S - WE ARE BACK. Feestelijke opening van Studio S met showcases van verschillende DJ’s en dansoptredens. 
Tijd: 17:00 uur.
Klik hier voor meer info. 

Woensdag 4 sep: Schuif aan bij De Sociale Tafel en eet gezellig mee. Met deze keer schilder- en tekenlessen van Astrid Dekkers. 
Tijd: 12:00 uur.
Klik hier voor meer info.

Donderdag 5 sep: De WereldDansWerkPlaats. Ontdek Indiase Dans in de openbare repetitie door Indiase dansschool Monsoon. Zelf kun je ook meedansen! 
Tijd: 19:00 uur.
Klik hier voor meer info.

Vrijdag 6 sep: PLUG IN! Heel de avond dansen op de silent disco en genieten van muziek en dans acts uit de wijk! Met Indiase dans en Turkse muziek. Wil je zelf een evenement organiseren? Ga dan naar de minimarkt Eerste Hulp bij Podiumkunsten en wie weet sta je binnenkort in het theater. Met alleen vanavond een bijzondere prijs: Show Your Talent bij Studio S en maak kans op podiumtijd tijdens Voetjes van de Vloer in PAARD!
Tijd: Vanaf 18:00 uur.
Entree: Gratis!! 
Klik hier voor meer info!

Zaterdag 7 sep: DOE MEE! Beleef een dag vol inspiratie en plezier. In De Vaillant ligt de stad aan je voeten. In het theater kunnen kinderen, ouderen en grootouders genieten van workshops, optredens en meer, om inspiratie te krijgen voor een nieuw seizoen. Loop langs bij ons in de Hobbemastraat of open jouw balkondeur om mee te genieten. Het wordt een dag vol verrassingen en onvergetelijke momenten! 
Tijd: Vanaf 12:30 uur.
Entree: Gratis! 
Klik hier voor meer info!

Wij zetten ons programma voor het komende seizoen in de spotlight voor jou! Mis het niet en kom langs voor sneakpreviews van alle projecten en programma's die je komend seizoen bij ons kunt zien.