1230

Naar draagkracht

Beste bezoeker,

Welkom bij theater De Vaillant, het cultuurhuis voor Schilderswijk en Transvaal!

Jouw cultuur van wijk en stad
Op deze website vind je alle programma’s die je kunt bezoeken en waar je aan mee kunt doen. klik op de agenda, regel een kaartje en graag delen we dan al het moois dat onze stad en wijk te bieden hebben.

Doe het zelf en doe het samen!
Ben je een maker, een artiest of een bedenker, ook dan vind je op deze website de weg naar studioruimte, diensten en hulp die je kunt krijgen bij jouw weg naar het podium.

Werken, stagelopen of meer weten?
Wil je werken, stagelopen, onderzoek doen of op een andere manier bijdragen aan kunst en cultuur voor iedereen, klik dan op onze organisatiepagina’s en vind je weg naar ons.

Jij in de hoofdrol!
De Vaillant is meer dan een theater en ook anders dan andere theaters. In De Vaillant vervul jij de hoofdrol, in De Vaillant ontmoet je vrienden en gelijkgestemden en in De Vaillant wordt elke honger gestild. Zowel de honger naar schoonheid als de honger naar een kop soep of een beetje warme aandacht.

Naar draagkracht
Samen met QUIET gaan we er voor zorgen dat iedereen naar draagkracht theater kan beleven. De keuze tussen eten voor je gezin of een avond uit hoeft dan niet meer gemaakt en met het hele gezin aan cultuur doen is dan voor iedereen weggelegd. Let daarom op de ‘BETAAL WAT JE KAN’ button en doe mee naar draagkracht.

Zo zorgen we dat iedereen mee kan doen en dat er voor iedereen schoonheid te beleven valt. En als het bij collega’s net even mooier is dan bij ons, dan verwijzen we je graag door.

Namens team De Vaillant, WELKOM!

Harrie van de Louw/ directeur 

Foto door Jurriaan Brobbel