Cultuurankers slaan de handen ineen

CultuurSchakel en de acht Cultuurankers gaan elkaar nog beter versterken, en dat is goed nieuws voor alle kunstbeoefenaars in Den Haag. Hoe we dat gaan doen, legden we vrijdag 21 juni vast in een intentieverklaring, in samenwerking met de gemeente Den Haag.

We spraken af dat we onze strategieën en werkwijzen meer met elkaar afstemmen, om onze gezamenlijke en eigen doelen te bereiken. Door de handen ineen te slaan, brengen we cultuureducatie en cultuurbeoefening nóg beter binnen handbereik van iedere Hagenaar.

Kunst en cultuur is namelijk niet alleen leuk, het geeft betekenis aan je leven, het verwondert, verbindt, houdt je een spiegel voor, leert je jezelf en anderen beter begrijpen en het verrijkt je leven.

Daarom werken wij elk vanuit een andere rol en vullen wij elkaar aan om cultuureducatie en cultuurbeoefening in Den Haag te kunnen versterken. Wil je meer weten over onze intentieverklaring en hoe wij samen cultuurbeoefening in Den Haag versterken? Lees er alles over in ons nieuwsbericht! 👉 https://www.cultuurschakel.nl/nieuws/cultuurschakel-en-cultuurankers-slaan-de-handen-ineen/ 

(Dit zijn de Cultuurankers: Theater & Filmhuis Dakota, theater De Vaillant, Theater De Nieuwe Regentes, Laaktheater, Muzee Scheveningen, Bibliotheek Loosduinen/Nieuw Waldeck, Bibliotheek Leidschenveen/Ypenburg en Podium NOORD.)