Twee keer zo oud

Twee keer zo oud

Deng Boy

UITVERKOCHT! 

Deng Boy is al een tijdje bezig met het maken van avondvullende shows. Elk jaar weer een nieuwe show, elk jaar weer een nieuwe uitdaging. De jaren gaan tellen, de heren worden ouder. Kwaaltjes hier, pijntjes daar. Toch zorgen ze ervoor dat ze met dezelfde energie als in het begin doorgaan met het maken van ludieke sketches en gelukkig lukt dat nog steeds volop. 

In Twee keer zo oud vertellen ze het publiek hoe zij het ouder worden in een jonger wordende maatschappij ervaren. En één ding is zeker, ook hun publiek wordt ouder. Dus het is niet één, maar twee keer zo oud!

Deze avond bieden we de mogelijkheid om vooraf aan de voorstelling een passende maaltijd te eten, bestaande uit masoes moksalesi  + zuur + okra (vegan optie ook beschikbaar). Masoes is een traditioneel creools rijstgerecht met gerookte kip en kokosmelk, vanavond aangeboden in samenwerking met Allakondre. 

Eet mee & bestel hiervoor van te voren een maaltijdticket. Klik op de ticketknop (het kan zijn dat er uitverkocht staat, maar er zijn nog wel maaltijdtickets).
De maaltijd wordt opgediend om 18.30 uur, je bent vanaf 18.00 uur welkom om in te lopen. 

Let op: bestellen kan t/m 19 april a.s. 
 

Over Deng Boy
Twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die we maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat wij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de ene gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor onze comedy. Je zult tijdens onze shows altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen. Vandaar dat onze shows ook voor iedereen heel toegankelijk zijn. Wij zouden het leuk vinden om na een van onze shows kennis met je te maken.

Twee keer zo oud

Deng Boy