TUSSENIN

TUSSENIN

Theater Totaal

Op vrijdag 11 oktober presenteert Theater Totaal de bijzondere voorstelling 'TUSSENIN', uitgevoerd door een getalenteerde cast van queers met een beperking. Movies That Matter sluit zich op eigen initiatief aan bij deze bijzondere en waardevolle avond! Ze verzorgen een passende filmvertoning als perfecte opmaat naar de voorstelling. Dit event valt op een bijzonder moment, aangezien 11 oktober zowel in de Week van de Toegankelijkheid als in de Coming Out Week valt.

Programma:
19:00 uur Inloop
19:30 uur Zaal open
19:35 uur Welkomstwoord ‘Coming Out Week’ en Week van Toegankelijkheid met introductie film 
19:40 uur Movies That Matter presenteert: “Anders” (Short film van15 min)
19:55 uur Introductie Theater Totaal 
20:00 uur Start voorstelling TUSSENIN
20:40 uur Einde voorstelling en nagesprek met regisseur Sophie Plekker 
21:00 uur Borrel met muziek


Soms voelt het alsof ik zweef
tussen man en vrouw
tussen droom en realiteit
tussen wat ik wil en wie ik ben

Negen mensen worden bekeken, ondervraagd en gelabeld in een onderzoeksruimte. Er gaan namelijk geruchten dat zij buiten de 'norm' vallen. En alles wat buiten die norm valt, is verkeerd, gevaarlijk en vreemd...

Wat zou er gebeuren als we 'anders zijn' zouden vieren?
Hoe voelt het om voor het eerst met iemand te kussen?
Hoe kom je uit de kast bij je ouders?

In de voorstelling het Tussenin maak je kennis met mensen die zich allemaal identificeren als queer. Vanuit hun eigen verhalen komen ze in opstand, hebben ze lief en vieren ze het 'anders zijn'. Via de catwalk, met lef en door de weerstand heen.

Bij Theater Totaal maken we dit jaar de voorstelling het TUSSENIN. Deze voorstelling achten wij relevant als wij kijken naar de maatschappij en de belevingswereld van onze artiesten. Waarin vele hokjes, labels en stigmatiserende gedachten worden bevraagd, blijft het moeilijk om het niet weten te omarmen. Daarom maken wij met onze artiesten een voorstelling over gender en seksualiteit.

Regie: Sophie Plekker
Spelers: Hassan, Aya, Jorn, Frederik, Melissa, Remco en Hidde. 
Muziek: Roeland Drost 
Decor: Vasilis Apostolatos
Met grote dank aan: Cecilya, Rinke en Alies

Voor de voorstelling zal er een korte film worden afgespeeld van Movies That Matter. De film heet Anders. Klik hier voor meer info.
Na de voorstelling is er ruimte voor een nagesprek.
Kaartjes zijn € 0,00 ! Graag van te voren reserveren. Klik op BESTEL TICKETS.

Houd ook onze agenda in de gaten voor het volgende seizoen. In 2025/2026 komt WILD Producties met een nieuwe voorstelling die momenteel nog in de maak is! WILD Producties is een multidisciplinair platform waar trans en genderqueer kinderen en jongeren van 10 tot 20 jaar de kans krijgen om theater te maken, te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen. WILD is opgericht vanuit persoonlijke noodzaak door de trans theatermakers Storm Vogel, Liza Slootman en choreograaf Otto Calmeijer Meijburg.

Verder hebben wij elke laatste donderdag van de maand Black Queer Holland in het theater. Bekijk onze agenda voor nog meer Queer gerelateerd programma.

TUSSENIN

Theater Totaal

Locatie
Rode Zaal
1286

Bestel tickets

Datum vrijdag 11 oktober
Tijd 19:30 uur
Locatie Rode Zaal
Prijs Gratis
1293