Smaakmakers

Smaakmakers

Smaakmakers is een inhoudelijk en smaakvol theaterprogramma waarbij we in gesprek gaan met een smaakmaker uit de wijk. Deze smaakmaker brengt diens smaken, gerechten en verhalen mee, waar we met z'n allen van zullen genieten.

Welke smaken doen jou denken aan de lente of maken je vrolijk? In deze fleurige tweede editie van Smaakmakers worden we ondergedompeld in de geuren en kleuren van de lente. Twee studenten van Universiteit Utrecht organiseren een bijzondere en kleurrijke avond in theater De Vaillant, waarbij zij in gesprek gaan met smaakmakers: boegbeelden uit de wijk die hun verhaal vertellen.

Op 16 mei a.s. is dit Marianne Edixhoven, oprichtster van de Stadsoase Spinozahof. Zij vertelt over het tienjarig bestaan van de stadstuin en over haar plannen om een tweede locatie te openen te midden van de Schilderswijk, om nog meer bewoners een groene ontmoetingsplek te bieden. Wat drijft Marianne, hoe verbindt zij buurtbewoners en culturen door de oase en welke smaken horen hierbij? De avond wordt aangevuld met een vrolijke culturele act. 
Bereid je voor op een gezellige, groene en gezonde avond, met lekkere lokale smaken!

Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie Smaakmakers op 3 april 2024

Smaakmakers

1160