Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi - Album Release

Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi - Album Release

Album Release

Kobes passie leidde hem tot aan het jazzconservatorium van Den Haag, waar hij met glans afstudeerde.  Wie Kobe een beetje gevolgd heeft weet dat hij de laatste tijd af en toe het podium heeft gedeeld met Jef Neve, Bart Defoort, The Hop Sh Bam Connection en vele anderen. Na verschillende Europese en Aziatische tours kreeg hij de opdracht van het Conservatorium in Den Haag om mee te werken aan het groots stadsproject genaamd “Wij Den Haag”. Hier kwam het idee om spoken word/rap te combineren met jazz muziek. "Dit smaakt naar meer." 

Daniëlle Zawadi (1999) schrijft proza en treedt op met spoken word. Haar verhalen gaan veelal over wat het betekent om jong te zijn in Nederland als iemand van de tweede generatie: geboren in de Democratische Republiek Congo maar opgegroeid in Nederland.

In haar werk kaart Zawadi haar bi-culturele achtergrond aan. Ze heeft het over vriendschap en hoe de definitie daarvan verandert des te ouder ze wordt. Als iemand die onderdeel uitmaakt van GenZ ziet ze in haar schrijven de kans om haar belevingswereld vast te leggen als een foto; één waarin andere zich ook in herkennen doormiddel van woordkeuzes die naast het Nederlands, ook Frans en Engels betreffen.

Op 1 mei stelt Kobe zijn eerste plaat voor die uitkomt op W.E.R.F. records. Een bescheiden meesterwerk dat niet alleen terugkijkt naar de hoogdagen van de 50's en 60's jazz, maar met dank aan de spoken word interventies van de schrijfster Danielle Zawadi ook 100% actueel is.

Line-up:

  • Daniëlle Zawadi - Spoken Word
  • Carlo Nardozza - Trompet
  • Claudio Jr. De Rosa - Sax
  • Vivienne Chu Liao - Piano
  • Ignacio Santoro - Contrabas
  • Kobe Gregoir - Drums

Website: www.kobegregoir.com

Instagram: @KobeGregoir

Facebook: https://www.facebook.com/kgregoir 

Speciale Ooievaarspasactie!!! Heb jij een Ooievaarspas? Dan hebben wij een onmisbare deal voor je! Breng een vriend(in) mee naar de Album Release voor de helft van de prijs! Ja, je leest het goed: jouw pas opent niet alleen de deuren tot een avond vol swingende muziek, maar biedt ook een exclusieve korting voor jouw metgezel. Mis dit niet! Gebruik maken van deze speciale actie? Klik dan op de optie Ooievaarspas + 1. 

De Album Release is in samenwerking met Ik Wil Die Zaal! een initiatief van theater De Vaillant, waarbij de deuren worden geopend voor jouw evenement, zonder kosten, op een toegankelijke locatie. Het biedt een podium voor talent en creativiteit, ondersteunt vernieuwende ideeën zonder directe financiële druk. Meer informatie over Ik Wil Die Zaal? Klik hier

Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi - Album Release

Album Release

1150