De Verhalenslager

De Verhalenslager

Regie: Arvand Dashtaray en Marene van Holk

“Vanavond mochten we proeven aan de heiligheid van het vertellen van verhalen. De routinematigheid waarmee schrijnende verhalen over oorlog, onderdrukking, onrechtvaardigheid in de media worden verteld, werd aan de kaak gesteld. Aan het eind van de avond wilde ik op de barricaden gaan staan om mensen aan te moedigen hun stem te blijven gebruiken. Verder ben ik zelf ervan overtuigd geraakt dat mijn eigen verhaal ook zonder opsmuk ertoe doet.” - Bram - publieksrecensie

Theatervoorstelling ‘De Verhalenslager’ gaat op Tournee in Den Haag! Nadat de première van 'Verhalenhuis' in Theater aan het Spui met groot enthousiasme is ontvangen, hebben de vertellers een nieuw gezelschap opgezet om hun verhalen te blijven delen. Deze keer worden de schijnwerpers gezet op de verhalen van Afra, Geert, Mounia, Tilak, Sait en Zouher, die elk een uniek, maar ook herkenbaar perspectief bieden op hun leven en ervaringen.  

De Verhalenslager is een theatervoorstelling met een nadruk op verhalen van Haagse bewoners met een migratieachtergrond. Dit initiatief is ontstaan vanuit het programma ‘Verhalenhuis’ van Rose Stories waarin de deelnemers een eerste kennismaking hebben gehad met storytelling als kunstvorm.

Wil je meedoen met een volgende Verhalenhuis editie?

Of ben je benieuwd naar de podcast met de originele verhalen van alle deelnemers?

Kijk dan vooral op de website www.rosestories.nl/academy/verhalenhuis

De Verhalenslager

Locatie
Rode Zaal
Prijs
€ 12,5

Bestel tickets

Datum donderdag 25 april
Tijd 20:00u
Locatie Rode Zaal
Prijs € 12,5
1147