10 jaar
terug naar homepage

10 jaar

Theater De Vaillant viert 10 jarig jubileum!

 

De gevel van De Vaillant in de Schilderswijk is met feestelijke strikken versierd. Het Cultuuranker bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! Het hele jaar door vinden voorstellingen en concerten plaats die een erepodium verdienen. Makers uit de wijken maar ook artiesten met landelijke bekendheid vinden in De Vaillant publiek. In De Vaillant mag iedereen meedoen, op het podium, bij de Sociale Tafels en in de werkplaatsen.

Maak het Mee! heeft in De Vaillant dan ook een dubbele betekenis; doen en beleven.

In De Vaillant kunnen wijkbewoners dagelijks terecht voor een koffie, een werkplek en een flinke dosis cultuur. Er is altijd wel ergens iets nieuws in de maak of een zaal gevuld met kinderen, jongeren of hun ouders.

Wat kun je dit jaar nog verwachten?

SPOTLIGHT FESTIVAL – we starten het nieuwe seizoen natuurlijk feestelijk. Dit jaar vindt de eerste editie van het Spotlight Festival plaats in het eerste weekend van september. Wat kun je verwachten? Heel veel muziek, theater, lekker eten en gezelligheid. Kijk hier voor programma en tickets.

DE BETOVERING – Natuurlijk vieren we in de herfstvakantie De Betovering. Dit keer met een extra feestelijk programma. Binnenkort meer! 

VOETJES V/D VLOER – natuurlijk mag Voetjes V/D Vloer niet ontbreken tijdens een jubileum feest! Zodra we meer kunnen vertellen, doen we dat! Houd de website in de gaten!

THE SOUND OF US – In november vieren en herdenken we de afschaffing van de slavernij. Hiervoor werken we momenteel aan een uitgebreid programma samen met Haagse Verbindende initiatieven en Culture Connection. Het beloofd een mooi programma te worden met optredens, verhalen en workshops. 

Verder werken we, zoals alle jaren, graag en veel samen met organisaties uit de stad en de wijken. Alle programma’s vind je terug in onze agenda. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een seintje als er meer informatie beken is!

Fotografie: Jurriaan Brobbel

Stickers: Letterop